Основні страви і гарніри (банкет)
Асорті смажених морепродуктів (1000 г)
1900 грн.Лосось з брокколі (150 г)
160 грн.Скумбрія по-новозеландськи (320 г)
150 грн.Запечена форель з сирним соусом (310 г)
260 грн.Мікс м'яса з соусом (1000 г)
690 грн.Телятина з грибами у вершковому соусі (1000 г)
825 грн.Медальйони телячі з овочами гриль та соусом (150 г /100 г /30 г)
215 грн.Медальйони свинні з беконом (1000 г)
790 грн.Свинний рулет з в'яленими томатами (210 г)
175 грн.Свинна вирізка гриль з грибами у вершковому соусі (300 г)
160 грн.Свинячі ребра в гірчичній глазурі (180 г)
120 грн.Запечена перепілка з яблуками (340 г)
185 грн.Медальйони курячі в сирному соусі (1000 г)
575 грн.Крученики курячі в сметанному соусі (210 г)
100 грн.Овочі гриль (1000 г)
350 грн.Картопляне пюре (200 г)
35 грн.Картопля запечена (150 г)
35 грн.Картопля смажена з грибами (1000 г)
250 грн.Картопля по-селянськи з беконом (1000 г)
250 грн.Картопляний гратен (150 г)
40 грн.Картопля фрі (150 г)
50 грн.Молода картопля з зеленню (150 г)
50 грн.